About su kaçak tespiti

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Bu şekilde bilinçsizce tahmini yerler kırılarak su kaçağı bulunmaya çalışması hem maliyet olarak hemde inşaat çalışması olarak sizi yoracaktır, burada yapılması gereken en doğru işlem kameralı su kaçak tespit cihazları ile arızanın noktası belirlenerek garantili bir şekilde giderilmesidir, dilerseniz iletişim bölümümüzdeki telefonlardan bize ulaşarak servis yazdırabilirsiniz.

Su sızıntısının olduğu yerin bulunması öncelikli su kaçağının pis su kaynaklı mı yoksa temiz su kaynaklı mı olduğu tespit edilir.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun 1-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertisementığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak su tesisatçısı temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Binamızda su kaçağı var ama hangi dairede su sızıntısı olduğunu bilmiyoruz. Makinayla tespit edilmesi gerekiyor su kaçağı tespit sanırım, acil fiyat verir misiniz?

işini düzgün ve temiz yapan bi kardeşimiz ben gayret memnun kaldım fiyatta da propertyımcı oldu sağolsun herkese tavsiye ederim

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

 Şimdi ise teknolojinin gardenımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş su kaçağı tespiti durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi present day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel su kaçağı tespit tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Arıza tespiti su kaçağı tespit yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page